Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ip conflict'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Discussion
    • Business Talk
    • What's Up
  • Neutron
    • Neutron Wireless
    • Neutron Switch/ Controller
    • AP Camera
    • ezMaster Software
    • New Ideas
  • Electron
    • Electron & Neutron Differences
    • Electron Outdoor Wireless
    • Electron Indoor Wireless
    • Electron Switch
    • New Ideas
  • Antennas
    • Antennas
    • New Ideas
  • Long Range Phone System
    • DuraFon series
    • FreeStyle Series
    • New Ideas
  • Router/ Gateway
    • Cloud Router
    • New Ideas
  • Surveillance
    • IP Camera
    • Video Management System
    • New Ideas
  • Mobile APPs
    • Router APPs
    • Camera APP
    • New Ideas
  • Other Products
    • Power Accessories
    • USB Adapter & Repeater
  • Knowledge Base Collection ( F.A.Q Format )
    • Getting Started
    • Configurations
    • Monitoring & Management
    • ezMaster

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Country

Found 1 result

  1. I had and ENH 500 set up as an access point under the default IP 192.168.1.1, subnet mask 255.255.255.0 and the default gate way was 192.168.1.1. The client bridge in another building with IP cameras connected to it was set up 192.168.0.3 subnet mask 255.255.255.0 and the default gateway was 192.168.0.1 (my router). Everything worked great until we put internet in the building with the AP and connected it to our router. Since the internet has been plugged in I cannot get the AP to work. The internet also has the 192.168.1.1 IP address causing a conflict. I logged into the AP by changing the settings on my laptop per the instruction manual, but cannot get my router to see the AP with the new information. I changed the AP's IP address to 192.168.0.33 subnet mask to 255.255.255.0 and the default gateway to 192.168.0.1. Any suggestions would be greatly appreciated.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.