Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'internet may not be avaialble'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Discussion
    • Business Talk
    • What's Up
  • Neutron
    • Neutron Wireless
    • Neutron Switch/ Controller
    • AP Camera
    • ezMaster Software
    • New Ideas
  • Electron
    • Electron & Neutron Differences
    • Electron Outdoor Wireless
    • Electron Indoor Wireless
    • Electron Switch
    • New Ideas
  • Antennas
    • Antennas
    • New Ideas
  • Long Range Phone System
    • DuraFon series
    • FreeStyle Series
    • New Ideas
  • Router/ Gateway
    • Cloud Router
    • New Ideas
  • Surveillance
    • IP Camera
    • Video Management System
    • New Ideas
  • Mobile APPs
    • Router APPs
    • Camera APP
    • New Ideas
  • Other Products
    • Power Accessories
    • USB Adapter & Repeater
  • Knowledge Base Collection ( F.A.Q Format )
    • Getting Started
    • Configurations
    • Monitoring & Management
    • ezMaster

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Country

Found 1 result

  1. I have qty.2 eap1750h and qty.1 ens1750 All seam to be working very well and transfer from one AP to another. Most of the devices that are being used are (Samsung mobile S8, S7, Tab A, Dell laptop, Toshiba laptop, Fire TV, Alexa, Qty.2 nest cams Stationary, Ipad mini, iPad, Samsung smart TV) Some of these devices will work fine and then have no internet, when wifi on the device is clicked we will get something like signal good 100mbs. internet may not be available, then if we turn wifi off and back on-on the device it will work how it should for a Unforeseen amount of time and then lose internet again. (the only devices this does not happen to are the 2 nest cams. at-least for the last several days). It is frustrating for everyone whether they are trying to work or just goof around on a device. I am thinking it has something to do with the devices moving from one AP to another and that can be understood for some of it- the TV does not move and the fire TV device does not move so for them to do this to makes it frustrating like I should have went with another setup of sorts. (the indoor AP units are approx. 75 apart in separate basements with the power set at 14 for 2.4 and 21 for 5. the channels are separated by 1 and 11. the outdoor AP is set similar set to channel 6. (I used the best practices suggested by Engenius for setup and all three are Identical except for channels) Our service is FIOS-wifi turned off-IP is set out of range for all 3 example 192.168.1.246 where 245 is the last available on router.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.