Jump to content

Stephen

Public
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Stephen

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Thanks, I only had one with settings resetting after power loss. It would be nice if Engenus would pop in here and give a bit of help on this or at least acknowledge there is a problem.
  2. I am having the same issue. I have 4 so far doing the same thing. It looks like the esr350 is holding its config but one of my esr 300 is not. And yes support was all "Eh" out of warranty..
  3. I am a reseller and I have had 4 routers this week to just brick on me. I am not sure if it was an autoupdate that is doing it or what. I fixed the problem after speaking to a Engenuis Tech who had no help for me since they were out of warranty by 6 months. If you have this problem you will notice that the power light will be red ,the wan light will blink steady blue, no wifi light. First you need to log into your router with the ip address 192.168.99.9 subnet mask 255.255.255.0 You will have to set a static IP on your computer in the same network. You will need to download the new firmware from the web site. this article has a link for each devices firmware. https://helpcenter.engeniustech.com/hc/en-us/articles/115009719768-EnShare-Exploit-Firmware-fix after the update finishes you can log into the router through its web interface with the defaut username and password.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.