Jump to content
James

WDS Bridge + WDS AP

Recommended Posts

I have an ENH1750EXT and two ENS620EXT's.  I have them setup as:

Cisco router connected to Internet and DHCP services, the ENH1750EXT is connected to one of the ports on the Cisco.

ENH1750EXT - 2.5G wirless AP

                           5.0G  WDS Bridge to 620EXT #1 and #2

ENS620EXT #1 - 2.5G Wireless AP

                               5.0G WDS AP mode (WDS link to ENH1750EXT)

ENS620EXT #2 - 2.5G Wireless AP

                            - 5.0G WDS AP mode (WDS link to ENH1750EXT)

 

The WDS Link is reported as UP.

 

When I connect to the 1750EXT, I have no problem accessing the internet

when I connected to ENS620#1 I get an internet connection with no problem

when I connect to ENS620#2 it reports no internet connection.

If I reset ENS620#2, then I can then connect to the internet on it with no problem; but now when I go to ENS602#1, I have no internet connection.  So it seems that only one of the WDS AP's will properly connect to the 1750 at a time.  I am sure there is some basic configuration element I am missing, can anyone point me in the correct direction?

 

thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.