Sign in to follow this  
Followers 0
Juke Box

After the install - Oracle VM Virtual Box - Looking for a fix.

After the install of EZmaster on a Windows 10 Pro machine,  Oracle VM Virtual Box does not load. 

From the instructions, doing a fresh install negates the need for using VMWare Player which has its issues, "non-commercial", additional purchase for license, etc.

Although, VMWare Player works.  I rather use the Oracle VM Virtual Box.

What could be the fix for Virtual Box?

 

Thank You.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried installing other versions of VirtualBox?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I ended up doing that very thing.

 

I  download a copy of Oracle VM at https://www.virtualbox.org . Download 5.1.

In ezmaster, I did a  back up of the config.  

I uninstalled VM Player 12

 

Installed the newer Oracle Virtual Box. Note:  You don't have to use the IP of your current machine's nic.  You can use the next available address such as your pc/server ip address +one.

Such as, PC is 192.168.0.6 and VM can be an arbitrary 192.168.0.7. Just be sure to reserve that IP address also in your dhcp server.

 

I did the re-registering and then loaded up the back-up config.  All seems well.

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0