Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'slow'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Discussion
    • Business Talk
    • What's Up
  • Neutron
    • Neutron Wireless
    • Neutron Switch/ Controller
    • AP Camera
    • ezMaster Software
    • New Ideas
  • Electron
    • Electron & Neutron Differences
    • Electron Outdoor Wireless
    • Electron Indoor Wireless
    • Electron Switch
    • New Ideas
  • Antennas
    • Antennas
    • New Ideas
  • Long Range Phone System
    • DuraFon series
    • FreeStyle Series
    • New Ideas
  • Router/ Gateway
    • Cloud Router
    • New Ideas
  • Surveillance
    • IP Camera
    • Video Management System
    • New Ideas
  • Mobile APPs
    • Router APPs
    • Camera APP
    • New Ideas
  • Other Products
    • Power Accessories
    • USB Adapter & Repeater
  • Knowledge Base Collection ( F.A.Q Format )
    • Getting Started
    • Configurations
    • Monitoring & Management
    • ezMaster

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Country

Found 1 result

  1. I recently purchased two brand new ac 1200H wireless access points. I installed one in my Procurement office which is working fantastic, and the other in my Accounting Office which is having issues. If I try and create an SSID (or use the default built in networks on either 2.4 or 5G), the signal strength appears fine, but it takes forever for the client device to obtain an ip address (for my network, it would be 10.8.8.x). Once it does, it usually says No Internet. If by some miracle, you do get a connection, the speed test comes back at less the 1MB ( I have 50MB internet). Interesting enough, if I use the built in guest network (this appears to assign clients a 192.168.100.x address), not only does it connect, but it's blazing fast. This works fine for my guests, but I need internal employees to be able to connect to the regular network so that they can browse network resources and access network printers. I've been struggling with this for the last 3 days. Any help is greatly appreciated. Thanks in advance.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.